εναλλακτικος τουρισμος στην κρητη, ελλαδα

ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ο ιδανικότερος τρόπος να εξερευνηθεί η καρδιά της Κρήτης είναι η πεζοπορία στις ψηλότερες κορφές, στα παράκτια μονοπάτια, και η διάσχιση θεαματικών φαραγγιών. Απευθυνθείτε σε μας για να οργανώσουμε μια δραστηριότητα όπως εσείς την επιθυμείτε και οδηγείστε μας εσείς στα μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε! Η Cretan Adventures θα σας καθοδηγήσει μέσα από μονοπάτια πλούσια σε χλωρίδα και πανίδα της Κρήτης, στα ορεινά χωριά για να γνωρίσετε τους "αυθεντικούς" Κρητικούς και τις παραδόσεις τους.

Τα ταξίδια μας σχεδιάζονται ειδικά για την επιχείρηση ή την οικογένειά σας. Εσείς επιλέγετε τις ημερομηνίες, τα ενδιαφέροντα, τις δραστηριότητες και τις περιοχές στην Κρήτη ή την Ελλάδα και εμείς φροντίζουμε όλες τις λεπτομέρειες. Εναλλακτικά αφήστε την εμπειρία μας να διοργανώσει για εσάς ένα συναρπαστικό και αξέχαστη περιπέτεια!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εκδρομή «κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας»

Ανεβαίνοντας στις υψηλότερες Κορυφές της Κρήτης

πεζοπορία δίπλα στην θάλασσαΩς ορειβάτες, ξέρουμε πολλά από τα καλά-κρυμμένα μυστικά των βουνών (μονοπάτια, πηγές, κλπ). Είτε από το μονοπάτι E4 που διασχίζει όλη την ορεινή Κρήτη ή με πεζοπορία στα αρχαία μονοπάτια, φθάνουμε στις κορυφές των Λευκών Ορέων, του Ψηλορείτη και του όρους Δίκτη. 65 κορυφές πάνω από 2000μ μας περιμένουν στην Κρήτη να τις κατακτήσουμε.

Περιηγήσεις πέρα από την Κρήτη

Το βουνό των Θεών, ο Όλυμπος, η υψηλότερη κορυφή στην Ελλάδα καθώς επίσης και οι εντυπωσιακές κορυφές της Αστράκας και της Γκαμήλας στην Πίνδο αλλά και το βουνό Ταΰγετος στην Πελοπόννησο και οι χαμηλότερες κορυφές των ελληνικών νησιών είναι επίσης μέρος του πάθους μας δεδομένου ότι η ομορφιά και η ολοκλήρωση αυτών των αναβάσεων καθιστούν τις προσπάθειές μας σημαντικές.

Διάσχιση στα φαράγγια της Κρήτης

ορεινή πεζοπορίαΜαζί περπατάμε μέσα στα επιβλητικά φαράγγια που χωρίζουν τα βουνά και δημιουργούν θεαματικούς φυσικούς κήπους, μέρη με φυτά και ζώα που δεν υπάρχουν οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Το φαράγγι της Σαμαριάς (το μακρύτερο στην Ευρώπη), τα φαράγγια της Αγίας Ειρήνης, του Σελλίνου, της Αράδαινας, της Ίμβρου, του Καλλικράτη, των Μύλων, του Ρούβα, του Αγιοφάραγγου, της Σαρακίνας, του Πεύκου, των Χοχλακιών, το φαράγγι των Νεκρών είναι μερικά από τα πολυάριθμα φαράγγια της Κρήτης που ένας φυσιολάτρης μπορεί να περπατήσει με την Cretan Adventures.

Πέρα από την Κρήτη

Τα φαράγγια του Βίκου στο Ζαγόρι και του Ενιπέα στον εθνικό δρυμό του Ολύμπου προσφέρουν θεαματικά τοπία και ήσυχους περιπάτους.

 Copyright © Cretan Adventures - All rights reserved
[Created by iWorx -|- SEO by Artkreta.gr]